Руска слаткара прави свадбени торти како од бајките !

0
Оваа руска слаткарница "Tortik Annushka" ќе ви ја исплони желбата ако вашата желба е да имате СОВРШЕНА торта на вашата свадба! Ние неможевме да се изнагледаме на овие фантастични торти. Погледнете ги и уживајте ! 14c01c24ba9b1845056e1e6aaedffbdc 1600 1461 1239 1460 1585 AAA_8539_kopia 27fa2afd8fe92e0fa9c5f452467de2ee 1417 1581 1599 1449 1503 1317 копия 1491  

Остави коментар