Хит во светот – Вазни од употребени светилки

0
Можеби ова е и најефтината вазна на светот. Реупотребете ги старите светилки и направете си нова вазна. Оваа пролет разубавете го домот со овие минијатурни но впечатливи вазни. Одлична Идеја!

Остави коментар