Чај со антибактериско дејство

0
Овој чај со ефикасно дејство е наменет за прочистување на бубрезите и дигестивниот систем од бактериски инфекции. green-tea-10-daily-habits-blast-belly-fat
  • 1 голема лажица чај од бела бреза
  • 1 голема лажица чај од кантион
  • 1,5 литри вода
Откако водата ќе зоврие, се трга од оган и потоа се става мешавината од чај да одстои додека водата не се олади. Се процедува и се конзумира целиот чај во текот на целиот ден.

Остави коментар