6 Корисни совети и трикови во кујната

0
54c49b3d385e8_-_tip6-getty-bill-boch-lgn-27986966

1. Ловоров лист

Ставете Ловоров лист во теглата за ориз, тестенини или теглата за брашно. Ова ќе спречи појавување на инсекти.          

54c49b396cf6b_-_tip2-getty-anderson-ross-lgn

 

2. Продолжена свежина на зеленчукот

                    54c49b4e4503d_-_tip29-getty-sara-danielsson-lgn-68713051       54c49b4202a86_-_tip12-getty-image-source-lgn-82128390

6. Превенирајте потемнување на бананите

       

Остави коментар